Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Kammerjunker




Kammerjunker

Antal ca. 60 til 80 stk.

Ingredisener:

250 gram Hvedemel

2 tsk. Bagepulver

1 spsk. vanilliesukker

1 spsk. Fløde

75 gram Sukker

70 gram Smør

1 Æg

Fremgangsmåde:


Mel og bagepulver blandes sammen. Sukker og vanille tilsættes. Koldt smør hakkes i, æg og fløde tilsættes. Dejen æltes godt igennem

Den rulles ud på melstrøet bord i 1 cm’s tykkelse, udstikkes i små, runde kager ca. 3 cm. i diameter og lægges på smurte plader.

Bages ca. 7 minutter ved 200 grader C i forvarmet varmluftsovn.

Bollerne afkøles, flækkes og tørres ca. 6 minutter ved 200 grader C varmluft.

Kammerjunkerne afkøles helt og kan gemmes i kagedåser.

Tips:

Dejen kan i stedet rulles i pølser, der skæres i stykker, som trilles til boller og bages.

Opdateret 28/05/2012

Besøg  
254270