Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Græsk Suppe





Græsk Suppe
 
Antal 4 personer 
 
Ingredienser:
 
750 gram Kartofler
200 gram Løg
2 fed Hvidløg
375 gram Knoldselleri
200 gram Gulerødder
1 tsk.  Olivenolie
1/2 dl fint hakket persille 
375 gram Tomater
70 gram Tomatpure. koncentreret
15 dl. Grøntsagsbouillon *
Salt
Peber
 
Fremgangsmåde
 
Kartoflerne, løg, hvidløg, selleri og gulerødderne Skæres i små tern. Tomaterne flås og hakkes
Grønsagerne svitses i olien i en stor gryde, til det hele har fået lidt farve, tag så tomater, tomatpuren, bouillonen og persillen Og kom op i gryden. Det hele koges ved svag varme i ca. 20 minutter. Smag til med salt og peber. 
Serveres med frisk bagt brød eller evt rugbrøds croutons

Opdateret 29/03/2014

Besøg  
248710