Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Gaspazho





Gaspazho
 
Antal 2 personer 
 
Ingredienser  
500 gram tomater
 1/2 agurk
2 stk røde peberfrugter 
2 fed hvidløg
2 spsk fint hakket krøl persille
1 spsk fint hakket purløg eller ramsløg
1 alm løg
1 spsk oliven olie
2 dl Grøntsagsbouillon
1/4 dl citron saft
1 spsk. creme fraiche
 
Fremgangsmåde
 Bag de røde peberfrugter til de er godt brune inde i oven ved 180 grader. Tag dem ud af ovnen, afkøl let, og pil derefter skrællen af. Sæt en gryde over med vand og lad det koge. Rids et kryds i toppen af tomaterne og fjern stilken. Blancher i det kogende vand 5-10 sekunder. Skyl dem hurtigt under ridende koldt vand og fjern skrællen. tomaterne, løg, agurk, hvidløg skæres i grove tern. Blend det hele sammen med fint hakket purløg og persille og smag til med salt, peber, olie og citronsaft samt grøntsagsbouillon. Servers med creme fraiche eller evt friskbagt brød eller brød croutons 
 

Opdateret 29/03/2014

Besøg  
250625