Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Gullash Suppe





Gullashsuppe 
 
Antal 6 personer 
 
Ingredienser:
 
600 gram oksekød i tern
200 gram løg i tern
2 fed hvidløg fint hakket 
1/6 del af en rød Chili som er fint hakket
1 hel Rød peberfrugt skåret i tern
40 gram Margarine  
1 spsk Paprika
1/2 tsk stødt spids kommen
Salt
Peber
15 dl Vand  
1 ds. Hakkede tomater, konserves
2 spsk tomat pure
300 gram Kartofler i tern 
evt. Creme fraiche 38 %  
 
Fremgangsmåde 
 
Margarinen smeltes i en gryde og heri svitses løg, kød, peberfrugt, hvidløg og chili, når det hele har fået en gylden farve tilsættes de hakke flået tomater, tomat puren og vandet. Lad det hele stå og små simre i ca 2 timer, derefter tilsættes kartoflerne, og lad det hele koge i gennem i ca 30 min. Smag til med salt, peber og evt chili efter smag. 
Serveres i suppekopper evt. med en klat creme fraiche på toppen og med friskbagt brød

Opdateret 29/03/2014

Besøg  
252134