Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Afrikansk piment fisk




Afrikansk piment fisk

 

Antal pers. 5

 

Ingredienser:

 

5 Stk. Torsk el

2 Stk. gule peberfrugter

3 Stk. røde peberfrugter

2 Fed hvidløg

30 gram ingefær

3 Stk. blommer

2 Spsk. Hakket purløg

½ dl oliven olie

700 gram kogte ris

salt og peber

1 spsk. Karry

1 spsk. Sortsesam

 

Fremgangs måde:

Tag peberfrugterne og skyl dem under koldt vand, derefter tag og skære dem i grove skiver, varm en pande op og hæld lidt oliven olie på og rist peberfrugterne af sammen med 2 fed fint hakket hvidløg, og fint hakket ingefær, til det er gyldent stegt. Tag derefter og varm en anden pande op sammen med lidt oliven olie og rist risen af sammen med blommer som man har skåret i grove både krydder ris med lidt salt og peber. Der efter bland risen og peberfrugterne sammen. Tag torsken og læg den i et fad sammen med sorte sesam, karry, purløg og krydder den med salt og peber og stil

den i oven ved 180 grader i ca. 10 til 15 min


 

Besøg  
244851