Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Andebryst Klassisk




Rosa stegt andebryst med hjemme lavet rødkål, persille petit kartofler, karameliriseret rodfrugter og en kraftig glace

 

Antal 6 Pers.

 

Ingredienser:

 

Andebryster 6 stk.

Rødkål 300 gram

Smør 100 gram

sukker 4 dl

Eddike 1 dl

fløde 1 dl

Kanel stang 1 stk.

Anis stjerner 2 stk.

Appelsin saft 1 dl

Knold selleri 200 gram

Persillerod el pastinakker 150 gram

Små Kartofler 600 gram

Persille 1 dl fint hakket

Maizena el kartoffel mel til jævningen af saucen

 

Fremgangsmåde:

Start med at skræl kartoflerne og stil dem over og koge i ca. 15 til 20 min ved mild varme.

Snit så rødkålen meget fint og læg det i en gryde sammen med eddiken, 1 ½ dl sukker, kanel, anis stjernerne, appelsin saften, og lad det små simre ved svag varme i ca. 10 min gerne under låg.

Tag så andebrysterne og rids dem og læg dem på en kold pande med skind siden ned ad og steg dem så af 5 min på den ene side og 5 min på den anden side krydder dem med salt og peber og lad dem stå og trække færdigt.

Derefter tag knold sellerien, pastinakken el persilleroden og skære det hele i små tern 1 gange 1.

Tag så og varm en pande op med sukker og lad det blive karameliriseret, put så smørret i og rør godt rundt og hæld så rodfrugt ternene i og lad dem stå og simre ved svag varme i små 10 min.

Saucen hæld 1 dl vand på panden hvor andebrysterne har lagt og lad det koge godt op hæld evt. 1 spsk. af rødkåls saften i panden og montere så saucen med fløden og smag den til med salt og peber.

Besøg  
259933