Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Unghanebryst




Stegt unge hanebryst på bund af frisk pocheret pasta vendt med friske urter

serveret med en mild lime creme

 

Antal 6 Pers.

 

Ingredienser:

 

Ungehanebryster el alm. kyllingebryst

Frisk pasta gerne neutralt i smagen 500 gram

Fint hakket Basilikum, persille, timian, dild ca. 2 dl I alt

Smør 100 gram

1 stk. fint hakket løg

lime 2 stk.

sukker 1 dl

hvidvin 2 dl

fløde 2 dl

Maizena el kartoffel mel til jævningen af saucen

 

Fremgangsmåde:

Tag ungehane brysterne og steg dem af på en pande med lidt olie, de skal ca. have 3-4 min på hver side før de er nok, krydder dem med lidt salt og peber.

 

Tag frisk pastaen og kog det i ca. 1 til 2 min tag så og hæld vandet fra og put pastaen op i gryden igen sammen med smørret og de fint hakket krydde urter, og vend det stille og roligt rundt evt. smag til med salt og peber

 

Saucen, tag hvidvinen og lad det koge ned til det halve, tag så og tilsæt de fint hakket løg, sukker, fløden, og saften fra 2 lime af. Lad det stå og små koge i et par min derefter jævn så saucen af efter smag.

 

 

 

 

 

Besøg  
248710