Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Spaghetti Carbonara




Spaghetti Carbonara  

Antal 2 pers 

 

Ingredienser:

 

Lidt olie

2 fed hvidløg

2 skive hakket bacon

2 spsk. Hvidvin

2 æg

½ cheddaroste

1 dl reven parmesanost

2 tsk. Hakket persille helst frisk /tørret

ca. 140 gram spaghetti

peber / salt

 

Fremgangsmåde:

Opvarm en gryde og tilsæt lidt olie, når det er varmt tilsæt så fint hakket hvidløg, fint hakket bacon, og så når bacon er gyldent tilsæt så hvidvin og skrue ned på svag varme. Der efter tag så en skål og pisk ægget sammen med cheddar ost, parmesanosten, persillen, lidt salt og peber. Der efter sæt så en gryde over med noget vand og bring det i kog, når det så koger tilsæt så lidt salt og olie, derefter tilsætter du spaghettien, når det så er kogt møre efter ca. 10 / 15 min. Tager man spaghettien op og drypper pastaen rigtig godt af, også tager man æggemassen og vender i spaghettien og til sidst vender man det hele sammen over i gryden med baconet, og straks efter bliver det serveret velbekomme.

 

Besøg  
252134