Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Kartoffelsuppe




Kartoffelsuppe

Antal 4 pers.

 

Ingredienser:

 

300 gram kartofler

1 porre (det hvide)

lidt tørret timian

1 liter lys bouillon el 1 halv terning hønse bouillon og vand

25 gram smør

1 ½ dl fløde

salt, stødt hvid peber og lidt muskat

 

Fremgangsmåde:

Først snit porren og kartoflerne i tern, derefter tag så og rist det ganske let af i en gryde sammen med smørret, derefter tag så timianen og bouillonen og lad det stå og koge ved svag varme i ca. en halv time. Så tager man og blender det, så hælder man fløden i, imens man pisker i suppen ganske let, smag det til med saltet, peber og muskaten. Velbekomme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opdateret 16/08/2012

Besøg  
248972