Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Svinemørbrad med soltørret tomater




Svinemørbrad fyldt med sol tørret tomater og frisk salat.

 

Antal 2 pers.

 

Ingredienser:

                            

1 Svinemørbrad

1 dl sol tørret tomater

½ tsk. Tørret timian el frisk

lidt smør til at stege i

1 dl vand

salt/peber              

 

Salaten:

1 tsk. Lime saft

¼ dl fløde

¼ dl fint hakket valnødder

30 gram rukula salat

30 gram iceberg salat

 

Fremgangsmåde:

1: Afpuds svinemørbraden for sener og fedt, fin hak de sol tørrede tomater, tag en gryde ske og stik den igennem svinemørbrad på langs så man kan fylde den med de sol tørrede tomater. Derefter brun svinemørbraden af på en pande med lidt smør, når den så er blevet ristet af krydder man den med saltet og peberet, tilsæt så 1 dl vand på panden og timianen og lad det stå og små simre i 10 min. I mens det står og simre tager man og laver salaten.

 

2: Skyld begge salater og hak det derefter groft og put det i en skål, vend så de hakkede valnødder i, lime saften, derefter tag æblet og hak det fint og vend det i salaten, tag så fløden og sukkeret og bland det sammen og vend det i resten af salaten. Skære så svinemørbraden i 4 skiver og læg 2 skiver på hver tallerken og fordel salaten på tallerknerne  og velbekomme.

 

 

 

 

Besøg  
254270