Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Andebryst med ris




Andebryst med ristede grønsager og ris

 

Antal 2 pers.

 

Ingredienser:

 

2 stk. andebryst

¼ dl soja

1 tsk. Frisk reven ingefær

1 tsk. Honning

1 tsk. Lime saft

lidt olie til stegningen

salt/peber

1 alm. Gulerod

1 porre

50 gram sukker ærter

1 tsk. Sesam frø

2 dl ris (alm.)

 

Fremgangsmåde:

Tag andebrystkerne og skære dem I tynde skiver, tag så og rør en marinade sammen af sojaen, ingefæren, honning og lime saften og lade det står og trække i en halv time. Skræl guleroden og skære den i tynde skiver på langs eller nærmer sagt lidt på skrå det samme gør man med porren og sukker ærterne. Tag så kødet når det har stået og trukket og rist det af på en varm pande med lidt olie, derefter tag så grønsagerne og rist dem sammen med i, og krydrer det hele med salt og peber, også skru ned på svag varme og lad det stå og trække lidt. Der efter tag så en gryde med 4 dl vand med lidt salt og bring det i kog, hæld risen i og skru ned på det halve hvad den stod på til at starte med og lade det stå med log på i ca. 15 min. Velbekomme

 

Retten kan serveres med lidt soja til eller lidt syltede chili.

Besøg  
256104