Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Svinemørbrad med kylling




Fyldt Svinemørbrad med kylling.

 

Antal 2 pers

 

Ingredienser:

 

Svinemørbrad 1 stk.

Kyllingebryst 1 stk.

Gulerødder 1 stk.

Fennikel 1 stk.

Rødløg 1 stk.

Kartofler 8 stk.

Jordskokker 4 stk.

Mel ½ dl

Trøffel olie 1 spsk.

Lidt alm. Mad olie

Salt og peber

Æg 1 ½.

 

Fremgangsmåde:

Først tager man mørbraden og pudser den ren for sener og fedt, så tager man kylling brystet og skære i 2 lange strimler, og fylde det ind i mørbraden, ved hjælp af evt. en gryde ske el lign. Så steger man mørbraden af på en pande med lidt olie, krydder den med salt og peber, og lægger den i oven ved 180 grader i ca. 20 til 25 min. Så tager man og skyller kartoflerne i koldt vand så de er rene og skære dem i strimler, rister dem af på en pande med olie, og krydder dem og lægger dem i oven sammen med mørbraden i ca. 15 til 20 min. Tag så fenniklen og skære bunden af knæk så de hele blade af så man har lige som at tårn. Tag så og skyld dem og stil dem på et stykke bage papir hvor de står op, hak så rødløget fint sammen med noget af fenniklen, og læg det så i en skål med ægget, og krydder det godt med salt og peber, rør det hele godt sammen og fyldt det i fennikel bladene, stil dem i oven i ca. 10 til 12 min. Jordskokkerne og gulerødderne skrælles og skæres i tynde skiver og ristes af på en varm pande med olie til de er gyldne.

 

Saucen: Tag det som du har fjernet fra mørbraden altså fedtet og senerne og evt. hvis der var lidt fra kyllingebrystet af og rist det af i en gryde med trøffel olien, held så en dl vand på og lad det koge lidt ind, sigt så kød resterne af og smag saucen til med salt og peber og evt. lidt mere trøffel olie.

Pynte net: Tag et ½ æg og pisk det sammen med ca. ½ dl mel og krydder det lidt med salt. Fyld dejen i en sprøjte pose og sprøjt dem ud på en bageplade med papir og lad dem bage ved 180 grader i ca. 10 min

 

 

Besøg  
252134