Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Svinemørbrad med roqfort sauce




Svinemørbrad med roquefortsauce

 

Antal 2 pers.

 

Ingredienser.

 

300g svinemørbrad
6 halve pærer (fra dåse)
salt, peber
1 spsk. smør
50 g roquefort

Fremgangsmåde.


30 g kryddersmør
1 1/2dl fløde
lidt cayennepeber
1 spsk. frisk, hakket estragon
eller persille

 

Fremgangsmåde

Pærerne skæres lidt flade så de bedre kan stå (det afskårne kan kommes i udskæringen fra kernehuset) i et ilt fast fad eller lignende i en varm ovn (ca. 80 grader). Mørbraden skæres lidt på skrå i 6 lige tykke skiver. krydder med peber og steg dem kort på begge sider. Tag dem af panden læg et stykke på hver pærer kom salt på og stil det varmt i ovnen. Kom osten på pande og fordel den med en gaffel kryddersmør og fløde kommes ved. Lad det koge ind ved svag varme under stadig omrøring, smag forsigtig til med lidt cayennepeber. Sovsen hældes over kød og pærer. Pyntes med estragon eller persille. Serveres med nudler eller løse ris.

 

 

 

 

 

 

Besøg  
244949