Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Appelsin Fromage




Appelsinfromage

 

Antal 2 pers.

 

Ingredienser:

 

1 dl appelsinsaft

1 tsk. citronsaft

fintreven skal af 1 ¼ appelsin

40 gram flormelis (afpas mængden

efter saftens surhed)

2 blade gelatine

¼  liter piskefløde (let pisket

 

Fremgangsmåde:

Pisk appelsinsaften, citronsaften sammen med flormelisen og appelsin skallen. Derefter tag gelatinen og læg den i blød i koldt vand, når gelatinen så er begyndt at blive blød, så tag den op af vandet og læg det i en skål, derefter tag så skålen med genlatinen og put den i en gryde med varmt vand. Når genlatinen så er flydende tag så og vend appelsin massen i, derefter tag så det let pisket fløde og vend i, derefter hæld så massen ned i nogen eks. Pæne høje glas el i en skål, og lad det stå på køl 1 time til 2 velbekomme.

 

Besøg  
252134