Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Hindbær med vanilliecreme




 

 

 

Hindbær med vanillecreme

 

Antal 2 pers

 

Ingredienser:

 

1 1/3 dl ymer naturel

2 tsk. sukker

1/2 tsk. vanillesukker

1 blad husblas

1/2 spsk. citronsaft

100 g friske hindbær

frisk citronmelisse

 

Fremgangsmåde:
smag ymer til med sukker og vanillesukker. Lad husblasen ligge i koldt vand i 5 minutter. Tag husblasen op uden for meget væde og kom det i en gryde med det vand der hænger ved. Tilsæt citronsaft og varm indtil husblasen er smeltet.

Kom husblasen i ylettecremen lidt efter lidt under omrøring og lad blandingen stå koldt indtil den er stivnet. Fordel hindbærrene i 4 skåle og kom cremen over.

pynt med citron melisseblade.

 

 

Besøg  
259933