Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Yoghurt is med fersken




Yoghurt is med fersken

Antal 2 pers

Ingredienser:

 

200 g ferskner i dåse

1/2 dl sukker

1 tsk. maizena

1/2 spsk. citronsaft

1 dl frugtyoghurt

 

Fremgangsmåde:
Tag nogle ferskner fra, skær dem i både og gem dem til pynt. Hak resten af fersknerne med lage i en fod processor ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek.

Bland sukker og maizena i en gryde og rør de hakkede ferskner i. Bring blandingen i kog ved kraftig varme og under omrøring. Tilsæt citronsaft. Afkøl ferskenpuréen og vend den i yoghurten. Hæld denne blanding i en metalform og dæk den med alufolie. Frys isen i ca. 24 timer. Rør 3-4 gange under indfrysningen. Stil isen i køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Ved serveringen: Anret yoghurt isen i kugler på et fladt fad sammen med fersken både.

 

 

Besøg  
244949