Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Appelsin marsala




Appelsin i Marsala

 

Antal 2 pers

 

Ingredienser: 

 

2 appelsiner

1 spsk. appelsinjuice

1/2 dl sukker

1/2 dl marsalahvin

 

Fremgangsmåde:
Skær skrællen af appelsinerne. Skær appelsinerne i skiver på tværs (ca. ½ cm tykke).

Opvarm sukkeret over svag varme i en lille gryde, til det begynder at smelte. Fortsæt med at varme, under omrøring, til sukkeret er blevet til gylden karamel. Tilsæt forsigtigt appelsinsaft og Marsala (det damper voldsomt). Opvarm over svag varme under omrøring, indtil karamellen er opløst, ca. 5 min. Fjern saucen fra blusset.

arrangør appelsinskiverne i skåle og fordel saucen herover. Lad appelsinskiverne udbløde i 30 min. før servering.

 

 

Besøg  
248710