Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Tunbøf




Tunbøf med rucola og tomat

 

Antal 2 pers.

 

Ingredienser.

 

 

2 x 200 gram tunbøffer, ca. 1½ cm tykke
2 spsk. olivenolie
100g rucola
100 gram små solomodne tomater på stilk
havsalt og friskkværnet peber
2 spsk. vinaigrette

vinaigrette (3 dl):
½ tsk. salt
1/2 dl rødvinseddike
1 dl ekstra jomfruolivenolie

 

Fremgangsmåde.

Start med vinaigretten: Hæld saltet i en skål, tilsæt eddiken og lad det stå, til saltet er opløst. Pisk olivenolien og vandet i, til vinaigretten begynder at blive tyk.
Varm en grillpande godt op. Pensl tunbøfferne med olivenolie og smag til med salt og peber. Læg tunbøfferne på panden og steg dem i 2 minutter på hver side, så de får farve.
Tag dem af panden og sæt dem til side.
Og så salaten: Læg rucola i en stor skål med tomaterne og vinaigretten. Bland det med hænderne, klem tomaterne nænsomt. Bland først salaten lige inden servering.
Fordel salaten i fire salatskåle og læg en tunbøf oven på hver enkelt portion salat

 

Besøg  
258443