Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Flutes




 

Flutes

 

Antal 6 pers

 

Ingredienser

 

Gær 1 pakke

Vand 3 dl

Groft salt 1 ½ tsk.

Solsikke olie 2 spsk.

Hvedemel 500 gram

 

Fremgangsmåde:


Udrør gæren med lunken vand. Tilsæt salt, olien og mel lidt efter lidt. Slå dejen godt sammen og tag den ud på bordet. Ælt den igennem med så meget mel, som dejen kan tage. Den skal være glat og smidig og endelig ikke for fast.

Læg dejen tilbage i skålen, dæk med et fugtigt klæde og sæt den til hævning 5-6 timer ved stuetemperatur.

Slå dejen ned og ælt den igennem. Del den i 3 portioner og tril hver portion til en flûte i bagepladens længde. Læg flûtene på en plade med bagepapir, dæk dem med klæde og lad dem efter hæve i ca. 1 time.

Tænd ovnen og indstil den på 200 grader. Snit flûtene med en skarp kniv i ca. 15 cm snit på langs. Lad det nye snit gå parallelt med det forrige 2 cm og med ½-1 cm afstand.

 
Bag dem midt i ovnen i 15-20 min. Efter 5-8 minutters bagning pensles de med vand, så bliver
skorpen mere sprød. Afkøles på bagerist.

 

 

Besøg  
244851