Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Abrikosrand




Abrikosrand

 

Antal 4 til 6 pers

 

Ingredienser:

 

Hvedemel 200 gram

Sukker 200 gram

Smør el margarine 200 gram

Æg 4 stk.

Fint hakkede tørrede abrikoser 150 gram

 

Fremgangsmåde

Fedtstof og sukker røres sammen. Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og til sidst blandes melet og de hakkede abrikoser i, og det hele røres sammen til en ensartet masse.

Massen hældes i en smurt og melet randform ca. 22 cm. i diameter. Bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C, i ca. 45 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Når kagen er afkølet, tages den ud af formen og anbringes på en bagerist.

 


 

Besøg  
248972