Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Myntekage




 

Myntekage

 

Antal pers 16 stk.

 

Ingredienser:

 

Fløde 6 dl

After Eight chokolade el 1 dl fint hakket frisk mynte

Smelte chokolade 100 gram¨

Æg 5 stk. ” Æggeblommer og Æggehvide skal deles”

Smør el margarine 100 gram

Sukker 100 gram

Vanilie sukker 2 spsk.

Fint hakket hasselnødder 200 gram

Bage pulver 2 tsk.

 

Pynt

 

Appelsiner 2 stk.

Kakao pulver 2 spsk.

Fløde 2 dl.

Evt. Frisk mynte el Jordbær

 

Fremgangsmåde

Kom de 6 dl piskefløde i en gryde og giv den et opkog sammen med after eighten el mynten. Rør det godt sammen og stil det i køleskabet, til dagen efter. Riv chokoladen fint. Tag så Smørret, sukker og vaniliesukkeret, og rør det sammen med en hånd mikseren til en luftig creme, rør æggeblommerne i en af gangen. Chokolade, nødder og bagepulver blandes og røres i. Æggehviderne piskes stive og vendes i. Kom dejen i en smurt springform på 26 cm. og bag ved 175 Grader i 35-40 min. Pynt kagen med flødeskum, appelsinstykker og drys lidt kakao over lige inden serveringen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besøg  
254270