Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Karamel Creme




 

 

Karamel Creme

 

Antal 4 pers

 

Ingredienser

 

Mælk 3 dl

Frisk Hakket Basilicum 1 spks.

Brun farin 30 gram

Æggeblommer 2 stk.

Maizena 20 gram

Vanille ½ stang el 1 tsk.

Mørk Sirup 1/2 dl

 

Fremgangsmåde

Mælken koges op sammen med basilicum, mørk sirup og vanille. Æggeblommerne røres sammen med maizenamel og brun farin i en gryde. Den varme mælk hældes ved æggemassen og koges forsigtigt igennem, til den bliver jævn. Kan spises både varm el som kold

 

Cremen er særdeles god til

Jordbær desserter el til frugt fordi den har den friske smag af basilicum som går ind og arbejder sammen med vanillen..

 

 

Besøg  
252134