Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Pølsehorn




 

Pølsehorn

Antal 16 stk

Ingredienser

1 dl lunket vand

25 gram gær

75 gram margarine

1 dl ymer

1 æg

8 stk. party pølser eller nogen andre kødfyldte pølser

lidt sød sennep

lidt tomat ketchup

½ tsk salt

lidt æg til penslingen

Fremgangsmåde

Lunket vand og gær røres sammen. Margerinen smuldres i melet. Vand, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted i ca. 30 minutter.

Dejen slåes ned og deles i fire. Disse udrulles i fire cirkler, som hver deles i otte trekanter. Ketchup, sennep og 1/2 pølse lægges på hver trekant, som rulles sammen. Pølsehornene stilles på en bageplade med spidsen nedad, - dækket med et viskestykke. De stilles til efterhævning i ca. 10 minutter.

Pølsehornene pensles med æg og bages midt i ovnen i 15-20 minutter ved 200 grader C alm. ovn.

 

 


 

Besøg  
259933