Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Æbletærte




 

Æbletærte

 

Antal 5 til 6 pers

 

Ingredienser

3½ dl. mel
150 g. margarine
2 spsk. sukker

Fyld:
3-4 æbler som skrælles og skæres i tynde både
sukker og kanel efter smag

Låg:
200 g. marcipan
1 æg

 

Fremgangsmåde

 

Margarinen hakkes ud i melet, sukker tilsættes og dejen samles hurtigt.
En smurt springform beklædes med dejen: også et godt stykke op ad siden.
Æblebådene fordeles over dejen og der drysses med sukker og kanel.
Marcipanen røres med æggeblommen. Æggehviden piskes stiv og vendes i massen.
Massen rulles i pølser, der lægges som et fletværk over æblerne.
Tærten bages ved 175 gr. til den er gylden ca. 45 min.

 

 

 

Besøg  
258443