Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Mandelrand




Mandelrand


Antal 6 pers.

Ingredienser

Mandelrand:
250 g marcipan
125 g flormelis, sigtet
3 æg

Overtræk:
125 g mørk overtrækschokolade

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 190 grader.

Ælt marcipanen let med sigtet flormelis samt æggeblommerne og 1 æggehvide.
Pisk de 2 sidste æggehvider meget stive og vend dem forsigtigt i marcipanmassen med et piskeris.

En springform smøres ekstra godt med smør og drysses med sukker.

Fyld marcipanmassen i.
Bag i 25-30 minutter.
Lad den blive i formen i ca. 5 min., inden den forsigtigt vendes ud på en bagerist.

Chokoladen brækkes i små stykker og smeltes over vandbad.
Når randen er helt afkølet, lægges den på et fad og overhældes med chokoladen. Kagen kan serveres med rå syltet bær og eks. Hjemme lavet is..

 

Besøg  
252134