Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Dampede Muslinger




Dampede Muslinger

 

Antal 2 pers

 

Ingredienser

 

Oliven olie 1 tsk.

Alm. Løg 1

Hvidløg 1 fed

Hvidvin 2 dl

Friske muslinger 12 stk.

Dild 1 spsk.

 

Fremgangsmåde:
Opvarm olien i en stor pande over middelhøj varme. Tilsæt finthakkede løg, dild og hvidløg. Lad dem svitse i 3 min., rør undervejs.

Tilsæt vin og bring det til at
simre. Tilsæt muslinger, læg låg på og lad det simre i 6 min. eller indtil muslingernes skaller åbner sig. Smid alle muslinger med uåbnede skaller ud. Det er dem som ikke dur.

Fordel muslinger med sauce på tallerkner. Pynt evt. med frisk dild og kan serveres med frisk bagt brød.

 

 

 

 

Besøg  
250625