Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Hummer Suppe




Hummer suppe

 

Antal 4 pers

 

Ingredienser

 

Smør 25 gram

Alm Løg 75 gram

Vand 4 dl

Fiskebouillon 4 dl

Hvidvin 2 dl

Paprika 1 tsk.

Fløde 2 dl

Groft salt 1 tsk.

Sort peber ½ tsk.

Hummer haler ”rejer kan også bruges hvis det er” 260 gram

 

Pynt

Creme fraiche 38 % 4 spsk.

Frisk dild 4 duske

 

Fremgangsmåde:
Smelt smørret i en gryde og svits løgene heri. Tilsæt vand, fiskebouillon, hvidvin og paprika, og lad suppen koge ved svag varme i ca. 10 min, tilsæt så fløde, salt og peber og lad den koge op. Tilsæt hummerhaler el rejer og varm suppen igennem, uden at den koger. Smag til med salt og peber.

Hæld ved anretningen suppen op i varme suppetallerkener. Læg 1 spsk creme fraiche i hver tallerken. Pynt med dildkviste.

 

Besøg  
244949