Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Klakunbryst med ost




 

Kalkun med flødeost

 

Antal 4 pers

 

Ingredienser

 

700 g kalkunbryst

25 g smør

Groft salt

Sort peber

 

Fyld

2 spsk. Fint hakket purløg

200 gram flødeost natural

500 gram frisk baby spinat

2 stk porre

200 gram bacon i skiver

3 dl fløde

 

Fremgangsmåde:
Smelt smørret gyldent og brun kalkunbrystet pænt på alle sider på en pande eller i stegegryde. Krydder med salt og peber. Tag brystet op og skær dybe revner på langs i brystet. Bland flødeosten med hakket purløg og kom den i revnerne.

Skyl den friske spinat grundigt, fjern de groveste stilke og damp spinaten få minutter i resten af smørret, spinaten skal blot lige "falde sammen". Læg spinaten i bunden af et smurt, ovnfast fad eller bradepande. Skyl porrerne og skær dem i skiver. Læg dem oven på spinaten. Læg kalkunbrystet i fadet og dæk kødet med baconskiver. Hæld fløde ved.

Sæt retten i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time eller til kødet er gennemstegt.

 

Besøg  
244949