Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Laks med ost




Laks med ost

 

Antal 4 pers

 

Ingredienser

 

Laksefileter 700 gram

Groft salt

Sort peber

Champignons 250 gram

Alm Løg fint hakket 1 stk.

Frisk hakket persille 1 dl

Revet parmesan ost 2 dl

Fløde 2 dl

 

Fremgangsmåde:
Læg laksen med skindsiden nedad i et ovnfast fad, og krydder den med salt og peber.

Fin hak champignonerne og løgene. Svits champignonerne og løget og svits det et par min under omrøring.

Bland hakket persille og 1/3 af parmesanen i en skål og krydder med salt og peber. Fordel blandingen over laksen i det ovnfaste fad.

Bland fløden med resten af parmesanen og hæld det i fadet. Sæt fadet i ovnen og gratiné retten i 30 min.

 

 

 

Opdateret 18/09/2011

Besøg  
248972