Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Gl.Æblekage




 

Gl. Æblekage

 

Antal 4 til 6 pers

 

 

Ingredienser

 

 

750 g. æbler
3 spsk. vand
25 g. smør
1 spsk. sukker

Fyld:
150 g. rasp
75 g. sukker
75 g. smør
1/4 l. piskefløde

 

 

Fremgangsmåde

 

Skræl æblerne og fjern kernehusene. Skær æblerne i både og kog dem med vandet ved svag varme under låg. Tilsæt smør, når æblerne er møre. Smag til med sukker. Lad æblemosen afkøle.

Fyld: Bland rasp og sukker. Smelt smør i en pande. Tilsæt rasp blandingen og rist den under omrøring til den er gylden.

 

Lige inden servering hælder du æblegrøden i en skål og derefter rasp og flødeskum, til sidste pyntes med ribsgele.

 

 

 

Besøg  
256103