Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Krydder Kage





 

Krydder Kage


Antal 15 til 20 stykker



Ingredienser


250g smør eller margarine
375g brun farin
2 æg
500g hvedemel
50g hakket sukat
125g korender
1 tsk kanel
1 tsk. nellike
1 tsk. natron
reven skal af 1 citron
2 dl mælk

Fremgangsmåde


Smør og farin røres blødt og skummende. Æggene røres i ét ad gangen. Der røres grundigt efter tilsætning af hvert æg. Frugterne blandes med lidt af melet. Resten af melet blandes med krydderier og natron og blandes skiftevis i med mælken. Bland frugterne heri. Dejen kommes i to smurte forme evt. én stor, og bages ved 175º i ca. 11/2 time, til kagen er gennembagt.

Hvis kagen røres på maskine blandes frugterne i lidt af melet. Alle øvrige ingredienser røres i højst 5 min., før frugterne tilsættes.

 


Besøg  
248972