Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Sønderjysk Brødtærte




Brødtort

Antal 1 bund til ca 8 til 10 pers

Ingredienser

6 æg
250 g sukker
ca 125 g revet rugbrød uden kerner
1 spsk kartoffelmel
1 spsk cacao
1 strøgen tsk hjortetakssalt


Fremgangsmåde

Æggeblommerne røres godt med sukkeret
Hviderne piskes stive
Resten af ingredienserne røres i æggeblandingen og til sidst vendes de piskede hvider forsigtigt i.
Hældes i en velsmurt og raspdrysset springform
Bages ved 160 gr i ca 1 time

Flækkes til 2 bunde når den er kold.
Solbærmarmelade smørres på den ene bund og derover lægges etgodt lag kagecreme der er blandet med flødeskum
Læg den anden bund over og pynt med flødeskum


Sønderjysk brødtort er en af de kager som for det meste fremgår i et sønderjysk kaffe bord..



 

Besøg  
252134