Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Pirogger med oksekødsfyld




 

Pirogger med oksekødsfyld

 

Antal 4 pers

 

Ingredienser:

 

250 gram margarine

250 gram hvedemel

½ Tsk. salt

1 tsk. Bagepulver

250 gram kvark

evt. lidt ekstra mel til udrulning

 

Fyld

100 gram hakket oksefars

1 stk. rød peberfrugt

50 gram naturel flødeost

½ dl æggehvide

1 dl Solsikke kerner

 

Fremgangsmåde

 

Bland det bløde margarine med mel, salt og bagepulver.
Tilsæt kvark og ælt dejen sammen og lad den hvile et køligt sted 1 time.
Skær peberfrugten i tern og bland det med oksefarsen og ost.
Dejen rulles ud til en firkant på ca. ½ cm tykkelse.
Firkanten deles i 12 tern hvorpå fyldet fordeles.
Kanterne pensles med æggehvide og dejen foldes over fyldet og kanten trykkes med en gaffel. De prikkes ovenpå og pensles igen med æggehvide, og solsikke kernerne drysses over.
Bages ved 180 grader i ca. 15 min.

 

Besøg  
259933