Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Oksekøds roulade surf and turf




Oksekøds roulade surf and turf.

Antal 3 pers

Ingredienser

250 gram hakket oksekød

3 plade noa tang

3 stk. æg

3dl piske fløde

salt og peber

150 gram rejer

1 tsk. Paprika

2 spsk. Fint hakket krøl persille

Fremgangsmåde

 Oksekødet køres sejt med salt og peber på en blender.
Tilsæt derefter persillen og 2 af æggene køres sejt og til sidst tilsættes 2 dl fløde.

 Tag så og køre rejerne seje i en blender sammen med salt og peber, tilsæt så paprikaen, 1 æg og til sidst 1 dl fløde

Oksefarsen smøres ud i et tyndt lag på et stykke noa tang som ligger på et stykke bagepapir Herpå smøres så reje farsen på, og derefter ruller man den som en roulade.

Bages v/damp i ovn eller ved 120 grader i 20 min.

 


Efter at de er blevet bagt skal de lige have lov til at køle ned, i en 1 time ca. Oksekødsrullerne er særdeles gode til marineret urter eller som en lille velkomst eller som en tapas ”¦

 

Opdateret 18/09/2011

Besøg  
248972