Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Ingefær parfait med noa tang





Ingefær parfait med noa tang og en kraftig appelsin glace

 

Antal 6 Pers

 

Ingredienser:

Ægge blommer 6 stk.

Sukker 250 gram

Vanille 1 stang

1 spsk. Fint hakket frisk mynte

Mælk ½ liter

Fløde 2 ½ dl

2 spsk. Fint revet Ingefær

4 Plader noa tang

1 liter friture olie

 

Appelsin Glacen

3 dl appelsin saft

2 dl sukker

Vanille 1 stang

 

Fremgangsmåde:

Kom æggeblommer og sukker i en skål og skrab vanillekornene i. Pisk det sammen i en skål, tag så og bring mælken i kog i en gryde sammen med ingefær og mynten.

 Hæld så mælken i ægge massen i mens der piskes grundigt, hæld så det hele tilbage i gryden igen og varm det hele op ved svag varme, til hele massen bliver til en cremede konsistens tag så cremen af varmen i mens der piskes stille og roligt til den bliver lidt køligere, pisk så fløden til skum og bland fløden i cremen og hæld den i en form el i en is maskine

Sprød Noa tang

Tag og varm friture olien og steg noa tanget af i den varme olie, de skal kun lige hurtig ned og dyppes også er de klar, tag derefter og læg dem op på et stykke papir og lad dem dryppe af. Drys derefter dem med lidt sukker..

Appelsin glacen

 tag og hæld appelsin juicen op i en gryde sammen med sukkeret, vanillen og lad det koge ned til det hele til det bliver som en sirup.

Besøg  
252134