Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Mandelkage




 

Mandelkage

 

Antal 10 til 15 stykker

 

 

Ingredienser

 

4æg

100 gram mandler

100 gram sukker

50 gram vanilie sukker

50 gram mel og 1 spsk. Til formen sener

1 tsk bagepulver

Citron skal fra 1 citron og saften fra 1



Glasur:
3 dl flormelis
2-3 spsk amaretto
ristede hakkede mandler

 

 

Fremgangsmåde

 

Smut mandlerne og hak dem fint. Smor en form og drys med 1 spsk mel. Skil aeggene og pisk hviderne stive. Ror resten af melet og bagepulver sammen med mandlerne. Pisk aeggeblommerne med sukker og vanillesukker. Pisk citronskal og saft i. Bland med de torre ingredienser. Fold forsigtigt aeggehviderne i. Haeld dejen i formen og bag ca. 35 min. ved 175 grader.

 

 

 

 

Besøg  
254270