Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Chokolade Shouffle




 

 

Choko shouffle

 

 

Antal 4 pers

 

 

Ingredienser

 

90 g chokolade
4 æg
3 tsk sukker
1 tsk hvedemel
Rørsukker

 

 

Fremgangsmåde

 

Skil hvider og blommer.
Riv chokoladen fint.
Bland æggeblommer, sukker og rør godt.
Pisk æggeblommerne stive og vend dem i chokoladeblandingen.
Hæld blandingen 15 cm diameter stor tærteform eller lign.
Sæt den i en forvarmet ovn 180 grader i 15 - 20 min

 

 

Serveres omgående drysset med rørsukker.

Den er rigtig god sammen med nogen syltet bær el lign..

Fremgangsmåde

 

Tænd for ovnen og stil den på 200ºC. Smørret smeltes, mælken blandes i sammen med æg og sukker. Skræl og riv gulerødderne. Mel, bagepulver, de revne gulerødder og krydderier blandes i en skål. Bland det hele sammen til en dej, der straks hældes over i et fad og stilles i ovnen. Bages i ca. 20-25 min.
Smager bedst afkølet.

 

 

 

 

 

Besøg  
259933