Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Pizza Dej




Pizza Dej

Antal 4 pers

Ingredienser:

1000 gram hvedemel

5 dl lunket vand

50 gram gær

3 spsk olivenolie '

2 spsk sukker

1 spsk groft salt

Fremgangsmåde

Opløs gæren i vandet (ca. 30 grader C). Bland resten sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på.
Ælt dejen rigtig meget - og drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under noget cellofan en halv times tid.
Der er dej nok til 2 bageplader, og hvis man ønsker en tynd bund er der nok til 4 pizzaer.
Hav en god pizza aften og husk frisk basilikum, det giver smag”¦
Og hvis du har dej i overskud, så lav nogle kager (boller) med lidt kanel, sukker og olie.
Tips:

Dejen kan også gemmes i køleskabet til senere brug (så bliver den i øvrigt lidt mere sprød).
Den hurtigste tomatsovs er en 1 dåse flåede tomater, en dåse pure, lidt olie, og evt. et hakket løg. Lad det simre mens dejen hæver.
 

 

 

 

 

 

 

Opdateret 20/02/2013

Besøg  
248972